top of page

Versterk jezelf met

de Body-based Training:

Je lichaam, je brein & stress!

BLS.jpg

Body-based Training basis Je lichaam, je brein & stress

Vanaf 2023 bieden we de Body-based Training Je lichaam, je brein & stress aan. Voor iedereen die wil leren het lichaam en stress beter te begrijpen. Ook geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en teams die in de praktijk te maken hebben met stressvolle situaties. Om opgedane spanning en ervaringen te verwerken heb je meer nodig dan erover denken en praten. Met handvatten uit onder meer de door Dennis van Miltenburg ontwikkelde Holistic Movement Method, lichaamsgerichte coaching, zenuwstelselregulatie en mindfulness.

 

Leer je lichaam en hoofd beter begrijpen. Oefen de juiste tools om ervaringen wel volledig te integreren. Laat de stress achter je. 

 

In samenwerking met Marcel de Graaf van Backup Coaching die zijn expertise inzet in onder meer sport, training en defensie. Op aanvraag voor groepen op locatie in overleg of bij Seats2Meet Amersfoort CS. 

Body-based Training Intensive Je lichaam, je brein & stress

Daarnaast geven we de Body-based Training intensive Je lichaam, je brein & stress. Tijdens deze training gaan we samen een dag dieper in op de materie: je krijgt de gelegenheid jouw persoonlijke blauwdruk helder te maken waarmee je het begrijpen van je lichaam, je brein en stress direct voor langere tijd naar de praktijk vertaald. Exclusief voor maximaal 4 deelnemers met extra ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De intensive vindt plaats op basis van inschrijving. Neem daarvoor contact op met Michèl en ontvang vrijblijvend meer informatie en de gelegenheid je aan te melden voor de wachtlijst.

bottom of page