top of page

Training & Workshops

Op zoek naar een inspirerende workshop? 

Met de trainingen en workshops van 123 Holistic gaan we direct in praktijk samen aan de slag. Of dat nu is voor jezelf, je team(genoten), bezoekers of? Neem contact op en we kijken graag met je mee naar wat voor jouw doelgroep werkt. 

We bieden trainingen en workshops op maat voor groepen op verschillende locaties in Nederland of online. Ook kunnen we in overleg in house op jouw locatie workshops en programma's aanbieden. 

Daarnaast kun je gedurende het jaar als deelnemer aan diverse workshops van 123 Holistic meedoen op locaties door heel Nederland. Op basis van agenda en beschikbaarheid. 

Onder andere bij: 

Seats2Meet Amersfoort Centraal Station

Healing Garden festival

Amsterdam centrum 

Landgoed Bleijendijk

Het Labyrint Meppel

Hieronder een aantal van deze workshops. Op basis van de doelgroep en doelen bieden we ook programma's aan met meerdere bijeenkomsten. Ook andere thema's zijn mogelijk in overleg. 

Body-based Training: Je lichaam, je brein & stress

Vanaf 2023 bieden we de Body-based Training Je lichaam, je brein & stress aan. Voor iedereen die wil leren het lichaam en stress beter te begrijpen. Ook geschikt voor ondernemers, leidinggevenden en teams die in de praktijk te maken hebben met stressvolle situaties. Om opgedane spanning en ervaringen te verwerken heb je meer nodig dan erover denken en praten. Met handvatten uit onder meer de door Dennis van Miltenburg ontwikkelde Holistic Movement Method, lichaamsgerichte coaching, zenuwstelselregulatie en mindfulness.

 

Leer je lichaam en hoofd beter begrijpen. Oefen de juiste tools om ervaringen wel volledig te integreren. Laat de stress achter je. 

 

In samenwerking met Marcel de Graaf van Backup Coaching die zijn expertise inzet in onder meer sport, training en defensie.

Lichaamsgericht en systemisch synergie

Het lichaam en de systemen, werk, familie, ecosysteem waar je onlosmakelijke verbonden mee bent. Iedereen is er onderdeel van. Maar weinigen weten hoe hier zo mee om te gaan dat het voor hen gaat werken en ze meer gezondheid, vrijheid en geluk ervaren. Met deze workshops ontdek je hoe synergie te herstellen op geleide van jouw lichaam en wijsheid.

Holistic Movement

Gezond, bewust en vrij door beweging en meditatie. Ervaar de Holistic Movement methode van Dennis van Miltenburg. Een moment om te ontladen, op te laden en ervaringen te integreren door fysieke oefeningen. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch vrijer leven, trainen, verbinden. In deze workshop is jouw lijf leidend en leer je praktische oefeningen om het vanuit diepere lagen te laten stromen. Your body, your voice, your path.

Theeceremonie

Een moment om even te landen, verbinden en bewust hier te zijn. Drink je thee. Leer meer over de kunst van het stoppen, bewust leven en zijn. Met handvatten uit de traditie van zen meester Thich Nhat Hanh en moderne mysticus Thomas Hübl.

Meditatie in vele vormen

Een van de meest voorkomende reacties? 'Mediteren lukt me niet, ik kan mijn hoofd niet stil krijgen.' Goed nieuws: dat hoeft juist ook niet. Ten eerste is opmerken van gedachten, gevoelens, wat er om je heen speelt al een waardevolle stap om je mindfulness te trainen. Ten tweede zijn er uiteenlopende vormen van meditatie, naast zitmeditatie. In deze workshop krijgen deelnemers handvatten voor beide. Ervaring met meditatie niet vereist, voor iedereen is er wel een ontspannen heilzame vorm en dat ontdekken we lekker concreet in de praktijk samen in deze workshop.

Gayatri mantra sangha

Wist je dat recitatie van de Gayatri mantra 24/7 door mensen over de hele wereld door gaat? Ook vanuit festivals en evenementen dragen we graag bij aan deze krachtige energie vol licht en liefde voor jezelf, je omgeving en de wereld. Doe mee met deze sangha: start met een korte meditatie, mini-lezing, Gayatri mantra recitaties en een moment reflectie in verbinding.

Meer informatie of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur ons een bericht en geef aan waar je interesse in hebt!

Image by Margarida CSilva
Colored.png
bottom of page