top of page

Samenwerking Holistic Movement & 123 Holistic

Dennis van Miltenburg en Michèl Laagewaard Holistic Movement samenwerking door Isabella Verduyn

Holistic Movement Methode

 

'De Holistic Movement Methode is een holistisch gestructureerd systeem. Het zorgt ervoor dat je zo spoedig mogelijk heelt en ontwikkelt van de meest diepgaande blokkades en wonden. We leggen de verbindingen tussen het lichamelijke, emotionele, mentale en het spirituele.

Door de Holistic Movement Methode kun je op zowel op korte termijn effect ervaren als op lange termijn helen.
Je leert hoe het lijf, gezondheid, gedachten, emoties en bewustzijn onlosmakelijk verbonden zijn... Daarbij is de holistische kijk, de samenhang en wat je lichaam je vertelt belangrijk.
Met de Holistic Movement Methode leer je de signalen en informatie die het lijf, gedachten, gevoelens energie geeft herkennen en begrijpen.
Je leert tools for life. Zo worden we allen gezonder, gelukkiger en bewuster.'

 

- Dennis van Miltenburg

Co-creating
Holistic healing

Michèl Laagewaard is op uitnodiging van Dennis van Miltenburg betrokken bij Holistic Movement. 

 

In de rol van 'head of de Holistic Movement Tribe' en grondlegger van Holistic Movement samen met Jill Braakhekke en Dennis. Als teacher in de opleiding voor Holistic Movement Coach.

 

De Holistic Movement Methode, ontwikkeld door Dennis van Miltenburg, is een belangrijke bouwsteen van 123 Holistic die terugkomt in het aanbod en een duurzame samenwerking mede door de bij elkaar aansluitende missies. 

De missie vanuit 123 Holistic: support personal and collective development, healing, peace and love worldwide.

Holistic Movement heeft als missie: heal millions.

Hieronder een toelichting van de Holistic Movement Methode dienstverlening.  

Met Holistic Movement leer je door beweging, diepgaande gesprekken en meditaties zelf de tools om je body en mind te trainen. Om fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch het weer te laten stromen.

Diep van binnen weet je namelijk zelf het beste wat voor jou werkt en wat je werkelijk wilt. Met onze hulp krijg je dat sneller boven water. 

Jouw Holistic Movement Coach is de detective met wie je samen op zoek gaat naar de kern van waar je tegen aan loopt.​

Je gids door de informatie, ervaringen en ontwikkelingen.

Begeleiding bij het handen en voeten geven in het dagelijkse leven. Bij het verwerken van ervaringen en opgebouwde spanning. Zodat je vrij kunt leven van blokkades die jou belemmeren in je gezondheid, groei en geluk. Je leert om signalen van je lijf te herkennen en begrijpen. Fysieke oefeningen om te ontladen, verwerken en opladen. Bijvoorbeeld oefeningen gericht op je psoas, de spier van de ziel en zenuwstelselregulatie.

Je kunt Holistic Movement Coaching trajecten door Michèl Laagewaard of een van de door Dennis en haar opgeleide coaches rechtstreeks boeken via www.holisticmovement.nl.

Ook voor Holistic Movement mentorship trajecten door Michèl of Dennis.

Holistic Movement
Coaching
&
Mentoring

Holistic Movement opleiding

Twee keer per jaar start er een opleiding tot Holistic Movement Coach. Leer de Holistic Movement Methode met Dennis van Miltenburg en Michèl Laagewaard als je persoonlijke teachers. Vijf maanden krijg je de ruimte om te leren, ervaren, helen en je als mens en coach verder te ontwikkelen. De gelegenheid om de Holistic Movement Methode te leren, begrijpen en direct toe te passen voor je eigen heling fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch in een besloten groep met ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Informatie over de inhoud en eerstvolgende startdatum vind je hier.

Holistic Movement Tribe

In de Holistic Movement Tribe krijgen opgeleide Holistic Movement coaches en trainers onder begeleiding van Michèl en Dennis doorlopend nieuwste kennis en oefeningen, nascholing en intervisie gelegenheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Het is een exclusief lidmaatschap: alleen beschikbaar voor wie de opleiding Holistic Movement Coach of Holistic Movement Trainer heeft voltooid.

 

Neem voor meer informatie contact op met Michèl of Dennis.

bottom of page