top of page
123 Holistic praktijk in Amersfoort

Meer weten over mij?

Michèl Laagewaard is mijn naam, opgegroeid in een boerderij in Giethoorn e.o. middenin natuurgebied Wieden-Weerriben. Terwijl mijn ouders geboren zijn in Indonesië (en voorouders over Europa, Azië èn Afrika). 

Je kunt het je misschien wel voorstellen? Natuur, cultuur, mezelf, elkaar en de wereld beter willen begrijpen: het zit in mijn bloed.

Mijn persoonlijke missie vanuit 123 Holistic sluit daarop aan:

support personal and collective

development, healing, peace and love worldwide.

Daarbij komt persoonlijke ontwikkeling, diepere gezondheid, verbinding, rijkdom en impact vaak terug.
 

Michèl Laagewaard Holistic Movement Coach door Isabella Verduyn
Hoezo verschillend?
Michèl Laagewaard begeleidt groepen door Isabella Verduyn

Vele wegen leiden naar Rome?

Op mijn pad kwamen al uiteenlopende wegen samen waarmee ik op natuurlijke wijze van betekenis kan zijn.

Hoe dat er uit zag? Met het initiëren van dance-evenementen en fondsenwervende actief begon ik als tiener. Ik stond als streetdance instructrice, duurzaamheidsadviseur, ondernemerscoach en meditatiebegeleider voor groepen. Was spaceholder voor Healing Garden festival en locatiemanager van een Seats2meet co-work en meetingspace. Persoonlijke fundcoach voor mensen met een assistentiehond, sparring partner voor besturen in de filantropische sector, initiatiefnemer van een studentenstichting, social enterprise en nu holistische praktijk. Ik ga het niet allemaal opschrijven, but you get the idea.

En yes ook in mijn opleidingen zie je dat terug. Van The Education Company van Lars Schuiling en Patrick Nahafahik, naar de ABN AMRO summerschool ondernemerschap, European management, Communicatie aan de school of business & economics en een van de eerste lichting opgeleiden in fundraising, grantmaking en sponsoring in Nederland. Tot begeleider van meditaties en retraites in de toegepaste zen traditie van Thich Nhat Hanh en ook opgeleid in individuele, collectieve en voorouder trauma heling en natuurlijk Holistic Movement coaching.

Holistisch is bij mij echt holistisch. Ik kijk naar het geheel en breng heel wat verschillende expertise mee. En dan leer ik ook voortdurend weer nieuwe dingen van de mensen met wie ik werk.

Kun je nagaan?

Tegenwoordig vind ik het leuk om mensen en groepen persoonlijk te begeleiden. Kan zijn met holistische sessies, meditaties en retraites. Ik schrijf ook columns vanuit mijn zen achtergrond. Maar geef bijvoorbeeld ook nog steeds graag adviessessies voor fondsenwerving en impact.

 

Eerlijk: een doorlopende studie naar heling en bewustzijnsontwikkeling individueel, collectief, intergenerationeel, lokaal en wereldwijd. Het blijkt mijn passie te zijn. Wel met praktische vertaling voor het dagelijks leven.

 

Tijdens mijn werk 1-op-1 en met groepen krijg ik vaak te horen dat mijn positiviteit en stevigheid mensen helpen: Ik ben recht door zee en kan moeilijke dingen lichter en hanteerbaar maken.

En ja je ziet het wellicht al aankomen: het komt allemaal bij elkaar.

It all connects.

 

Basisprincipes in holistische coaching

Of het nu om je gezondheid, je relaties, je business of je goede doel gaat. Wat velen vergeten zijn kun je weer opnieuw leren toepassen. Maak gebruik van de wijsheid van je lichaam, de natuur, de wereld, de systemen waar we allemaal onderdeel van zijn. 

 

Alles is met elkaar verbonden. We kunnen het los van elkaar bekijken, maar inzicht in het geheel brengt je echt verder. Het helpt om de basis te versterken wanneer je groei of vooruitgang wilt.

Wat voor jou werkt, werkt voor jou. Ik zet graag mijn ervaring en de tools in die voor velen werkten. Maar we werken op geleide van jouw lijf, wijsheid, leven: samen houden we vinger aan de pols wat voor jou het beste werkt. En vaak ontdekken we dat je meer weet en kunt dan je dacht..

basisprincipes inheemse wijsheid natuur vuur

Contact

Wees van harte welkom om per mail of telefoon contact op te nemen wanneer je benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen.

0636108299

bottom of page