top of page
Holistic Movement by IsabellaVerduyn-67.jpg

Meer weten over mij?

Michèl Laagewaard is mijn naam, geboren en getogen in het Noorden van Nederland. Giethoorn e.o. middenin natuurgebied Wieden-Weerriben, wat de grondslag legde voor mijn diepe affiniteit en verbinding met natuur. 

Persoonlijke ontwikkeling

Verbinding

Diepere gezondheid, rijkdom en impact 

Vanuit 123 Holistic draag ik bij aan de missie: support personal and collective development, healing, peace and love worldwide.


 

Geluk vermenigvuldigt wanneer je het deelt

Betekenisvol leven en werken

Op mijn pad kwamen al uiteenlopende wegen samen waarmee ik op natuurlijke wijze van betekenis kan zijn.

Mijn doorlopende studie met praktijkvertaling naar heling en bewustzijnsontwikkeling individueel, collectief, intergenerationeel, lokaal en wereld is mijn passie.

Zo combineer ik bijvoorbeeld mijn ervaring in gezondheid, mindfulness, communicatie en ondernemerschap in mijn vak als holistisch coach.

Wat een geluk: er is veel te delen. 

 

Tijdens mijn werk 1-op-1 en met groepen hoorde ik vaak terug hoe mijn handvatten, positiviteit en stevigheid mensen helpt: Ik ben recht door zee en kan moeilijke dingen lichter en hanteerbaar maken.

 

Ik vind het leuk opgedane kennis, ervaringen en wijsheid te integreren in het dagelijks leven. Vriendelijk èn direct, inspirerend en concreet. 

Fundering versterken is een natuurlijk talent van me. Vanuit mijn expertise, ervaring en intuïtie help ik jou met precies helder krijgen wat jou werkelijk verder brengt.

 

Basisprincipes in holistische coaching

Inzicht in en faciliteren van de wijsheid van je lichaam, de natuur, de wereld en de systemen waar we allemaal onderdeel van zijn. 

 

Alles is met elkaar verbonden. We kunnen het los van elkaar bekijken, maar inzicht in het geheel brengt je echt verder. Net zoals cultiveren van flow, verbinding en groei.

Wat voor jou werkt, werkt voor jou. Ik zet graag mijn ervaring en de tools in die al voor velen werkten. Maar we werken op geleide van jouw lijf en wijsheid: samen houden we vinger aan de pols wat voor jou het beste werkt. En vaak ontdekken we dat je meer weet en kunt dan je beseft..

 

Het enige wat je nodig hebt is de juiste teacher en sparring partner

Zingeving

Inspiratie

Inspiratie? We leven in een tijdperk waarin wijsheid van over de hele wereld tot onze beschikking komt. Dankbaar deel ik in het bijzonder: 

Meditatie en mindfulness, kennis en praktische handvatten uit de toegepaste zen in de traditie van zen master Thich Nhat Hanh en Plum Village.

De Holistic Movement Methode, ontwikkeld door Dennis van Miltenburg, waarin holistisch kijken, lichaamsgericht werken en de systemen begrijpen fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch centraal staan. 

Het internationale mystieke Inner Science netwerk in verbinding met inheemse tradities wereldwijd, initiatief van moderne mysticus Thomas Hübl. Inclusief opleiding in individuele, collectieve en voorouder traumaverwerking en heling. 

Uitnodiging

Nog niet iedereen heeft het door.. Maar er is niet in één zelfde manier die voor iedereen werkt. Wat nu voor je werkt hoeft dat niet altijd te doen. Kunst is te ontdekken wat er werkelijk speelt en daar samen dieper inzicht in op te doen. 

En jij weet het ook: woorden zeggen niet alles wat dit betreft. Je kunt erover nadenken, maar beter is het nog om het te ervaren. Neem je mijn uitnodiging aan om zelf te ontdekken wat voor jou resoneert?

Laat je het bezinken of neem je direct contact op?

Wees welkom.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Bijvoorbeeld in een bericht of oriënterend connectiegesprek.

Nu heb je een indruk van wat ik graag inzet voor mijn cliënten en opdrachtgevers.

 

Helemaal afgestemd op elk uniek individu.

Lekker praktisch en effectief. 

Wellicht ook voor jou? 

Contact

Wees van harte welkom om per mail of telefoon contact op te nemen wanneer je benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen.

0636108299

Colored.png
bottom of page