top of page

3 aanwijzingen dat het tijd is om meer uit je leven te halen

Bijgewerkt op: 13 dec. 2023


1. Er klopt iets niet

Ieder dag heb je de keuze waaraan je jouw tijd en energie besteed. Hoeveel tijd heb je in een dag te besteden? Raad eens? Net zoveel als alle anderen.. En wat je aandacht geeft groeit. Of dat nu de zaak, je gezondheid, je uitgaans- of je liefdesleven is. Beter maak jij die keuze bewust. Wanneer je merkt dat je last hebt van je gezondheid, het niet stroomt in je carrière of juist je liefdesleven, gaat er iets mis. Knaagt diep van binnen het gevoel dat dit beter kan? Tijd om de balans op te maken en bewust actie te ondernemen. En dat begint bij durven stil staan, ruimte maken en werkelijk luisteren naar jezelf. Heel clichee maar er zit een kern van waarheid in: 'luister je naar je hart, het klopt'.


2. Je lichaam vraagt er om

Ken je dat gevoel? De dag vloog voor bij (of juist helemaal niet) en je voelt aan je lichaam dat je energie op is. Je hebt last van een stijve nek of schouders of voelt op andere plekken dat er spanning is opgebouwd. Maar hoe komt het? En wat kun je er mee?

Hoe je dag er ook uit zag. Wat je situatie ook is. Wanneer je lichaam je signalen geeft is het tijd om beter voor jezelf te zorgen. Een signaal dat er betere manieren voor jou zijn om te leven. Te luisteren naar je lichaam en het te helpen ont-spannen. Wat je lichaam je zegt gebruiken als concreet handvat om dingen anders te doen. Om weer energiek, ontspannen en met plezier volop in het leven te staan.


3. De balans opmaken

Leef jij om te werken? Werk je om te leven? Wat wil jij uit het leven halen? Of hoe wil jij werkelijk van betekenis zijn? Vragen waar mensen over de hele wereld bij stil staan. Rijkdom is volgens velen dankbaar terug kunnen kijken op een leven vol momenten van betekenis. Hoe dat er uit ziet verschilt per persoon. Daarin heb je alle vrijheid. Dat kan 'm bijvoorbeeld zitten in kunnen genieten in het dagelijks leven. Je steentje bijdragen aan de maatschappij. Werkelijk aanwezig zijn voor je dierbaren. Het mooie is jij weet zelf het beste hoe je meer uit je leven kunt halen (en je lichaam ook).


Wil jij dat sneller, effectiever en samen doen? Ik ben graag je sparring partner en trainer. Dan zetten we letterlijk beweging in om het in jouw leven en lichaam meer te laten stromen. Met Holistic coaching beginnen we met een intake waarin we samen de balans opmaken. Jij kunt bewust kiezen waar je wilt dat er aandacht naartoe gaat. Met een combinatie van fysieke oefeningen, ontspanningstechnieken en sparsessies kom je binnen de kortste keren weer verder. En dat alles natuurlijk met genoeg ruimte en aandacht voor waar jij mee aan de slag wilt.


Meer informatie of een sessie aanvragen? We kijken graag met je mee!

Stuur een bericht.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page